Ένα το ζητούμενο!

Το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα είναι αυτό της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στην Αρένα, χωρίς τη παρουσία κόσμου μετά τα έκτακτα μέτρα που λήφθησαν για την επαρχία Λάρνακας. Μοναδικό ζητούμενο σήμερα για την ομάδα του Καρίγιο, είναι να επιστρέψει η ΑΕΚ στα νικηφόρα αποτελέσματα σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Ήδη το κλίμα στην ομάδα φαίνεται κάπως αλλαγμένο, υπάρχει περισσότερη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και όλοι δηλώνον πανέτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής. 

Ο Καρίγιο θέλει να κάνει το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και εντός έδρας, συνδυάζοντας το με νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Από τις χθεσινές του δηλώσεις φάνηκε αποφασισμένος να πάρει η ομάδα του το αποτέλεσμα και σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα της Λάρνακας να κάνει το βήμα μπροστά, μετά την ήττα από την Ομόνοια. Αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ χρειάζεται και ο παράγοντας ψυχολογία, αφού αν η ομάδα απωλέσει για δεύτερο ντέρμπι βαθμούς, τότε δεν θα είναι και το καλύτερο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Μίκελ Γκονζάλες θα απουσιάζει από το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, αφού ο Ισπανός αμυντικός ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού και το πιο πιθανό είναι να μείνει και εκτός αποστολής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο