Πάφος-Εθνικός Άχνας: Η έδρα έχει το θέμα 

Για αλλού άρχισε η Πάφος και αλλού φαίνεται να βαδίζει. Από την άλλη ο Εθνικός μια νίκη σε τρεις αγώνες είναι μέσα στο πρόγραμμα του αλλά η ήττα από τον Ερμή την περασμένη αγωνιστική τον πλήγωσε και φυσικά θέλει να κάνει την ζημιά στην φιλόδοξη για φέτος Πάφο. 

Η ομάδα του Τόσακ με τις ακριβές μετεγραφές είχε δύσκολο ξεκίνημα κόντρα σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα με την ομάδα της Πάφου να μένει μόνο στις εντυπώσεις και τον ένα βαθμό κόντρα στους πράσινους στην πρεμιέρα. Οι δυο σερί ήττες από Ανόρθωση και Απόλλωνα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στην ομάδα της Πάφου για άλλες απώλειες βαθμών. Υπενθυμίζουμε πως στόχος της Παφιακής ομάδας δεν ήταν μόνο η είσοδος στην πρώτη εξάδα αλλά και κάτι καλύτερο. Είναι λογικό πως αν δεν πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στην προσφυγική ομάδα τότε η έδρα θα έχει θέμα. 

Από την άλλη ο Εθνικός Άχνας ταξιδεύει την Πάφο με σκοπό και στόχο να κάνει την ζημιά και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Φυσικά στόχος είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία και ότι κερδίσει από αυτό τον αγώνα θα είναι κέρδος. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο