«Οδηγείται σε λάθος μονοπάτια ο Παπασταύρου, θα τρέχει να σβήσει φωτιές»

Η καταγγελία-κατηγορία του Σταύρου Παπασταύρου για τον ρόλο του Κώστα Χριστοδούλου στην υπόθεση του Φρανσίς Ουζόχο δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρόεδρο της Δόξας.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης (15/9) ο ισχυρός άνδρας του προσφυγικού σωματείου έστειλε γραπτή δήλωση-απάντηση στα Μ.Μ.Ε., ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτό.

O διοικητικός ηγέτης της Δόξας και γνωστός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών μίλησε στον Active για...

...τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ομόνοιας: «Είμαι ο Κώστας Χριστοδούλου, είμαι αυτός που είμαι, δουλεύω 55 χρόνια. Δεν ξέρω που είναι τα Δικαστήρια, κρατώ προσφυγική ομάδα τόσα χρόνια, ήμουν σε 2-3 εστιατόρια. Καταρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές ομάδες, και ειδικά στην Ομόνοια γιατί το θέλει πολύ. Δεν ήρθα σε επαφή με τον Παπασταύρου για κανέναν Ουζόχο, δεν τον εκπροσωπώ τον εν λόγω παίκτη. Μίλησε δύο φορές και δημιούργησε πολλά προβλήματα. Μίλησε για τιμοκατάλογους, μίλησε για μαύρα χρήματα. Υπάρχουν εργοδοτούμενοι της Ομόνοιας όταν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση και ήταν μπροστά στο φιλικό με την Ομόνοια. Οδηγείται σε λάθος μονοπάτια ο Παπασταύρου. Φαίνεται πως δεν έχει κοντά του ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, του παραποιούν κάποια πράγματα».

Όταν λέτε ότι δεν μιλήσατε ποτέ με τον κ. Παπασταύρου, το εννοείτε; «Δεν τον είδα ποτέ, δεν τον γνώρισα, δεν το επιδίωξα. Και δικαιώθηκα. Ήταν στις διασκέψεις αλλά δεν μίλησα μαζί του. Έχει υποπέσει σε μεγάλη γκάφα. Θα τρέχει να σβήσει φωτιές».

...την εταιρεία εκπροσώπησης παικτών που διαθέτει: «Δεν υπάρχει εταιρεία. Έχω αποσυρθεί από την εκπροσώπηση παικτών. Συμβουλεύω απλά φίλους μου και συνεργάζομαι μαζί τους. Αν πουλούσα χωράφι θα ήμουν κτηματομεσίτης;».

...την περίπτωση Ουζόχο: «Ο κύριος Παπασταύρου αν ήθελε να πάρει τον Ουζόχο, που ήταν η διοίκηση της Λα Κορούνια; Στο διάστημα; Πέρσι πως τον πήρε; Μίλησε μαζί μου; Είπα του Λάρκου πως είναι καλός, του έδωσα το τηλέφωνο του μάνατζερ του και αυτό ήταν. Στο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν μπροστά ο Λάρκου, ο Ταραπουλούζης και ο Γρηγόρη και συζητούσαμε. Με ρώτησαν αν ξέρω κάτι για τον Ουζόχο και τους είπα πως πρέπει να πληρώσεις την Λα Κορούνια και στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Υπάρχουν αυτοί οι εργοδοτούμενοι της ομάδας του Παπασταύρου, μπορεί να τους ρωτήσει. Κάποιοι του μεταφέρουν λάθος μηνύματα. Αυτοί οι τρεις μπορεί να έγιναν έξι. Δεν ξέρω ποιοι του τα είπαν. Ο Παπασταύρου είναι νέος, εκπροσωπεί μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσέχει τι λέει».

...το γεγονός πως «επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του» και αν προτίθεται να κινηθεί νομικά: «Σέβομαι το αυριανό παιχνίδι. Σέβομαι την Ομόνοια, σέβομαι αυτούς που την ανέβασαν επίπεδο. Θα επανέλθω μετά το παιχνίδι. Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες αυτά τα πράγματα.

Αν βλέπατε τις τηλεδιασκέψεις θα λέγατε τι ωραία που περνάμε κτλ. Τώρα, βγάλαμε όλοι μαχαίρια να σφάξουμε ο ένας τον άλλο. Χάθηκε η ανθρωπιά στο ποδόσφαιρο; Πρέπει να παρακαλώ το κακό σου για να είμαι καλά εγώ; Για όνομα. Άρχισα να είμαι μάνατζερ πριν 20 χρόνια, υπήρχε ανθρωπιά και υπήρχαν πρόεδροι. Αν θέλετε να σας τους πω. Ιερόπουλος, Σολομωνίδης, Διόφαντος. Πάρε όλους τους πρόεδρους και θα δεις. Ναι, υπήρχε ανθρωπιά. Τώρα χάθηκε. Αν ψάξετε και εσείς, θα διερωτηθείτε, μήπως έχει δίκαιο ο “Καραβίδας”;».

Nιώθετε ότι άδικα είστε πολλές φορές στο στόχαστρο; «Θα σας έλεγα καμιά κουβέντα, αλλά δεν κάνει να την πω στο ραδιόφωνο. Θα το πω Νικηταριώτικα. Δεν φακκώ πενιά. Ξέρω ποιος είμαι, δεν έχω ανάγκη από κανένα να επιβεβαιώσει, αν ο “Καραβίδας” είναι καλός μάνατζερ, καλός άνθρωπος, καλός πρόεδρος, καλός επιχειρηματίας».

Ναι, αλλά μία κυπριακή παροιμία λέει «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα»: «Ε, πουλούμε ρε φίλε, τι να κάνουμε. Ήρτε το κοπελλούι που το Νικητάρι και κρατάει ένα χωρκούι τη Δόξα και πάει καλά. Πουλά ο “Καραβίδας”, τι να κάνουμε;».

Άρα, ο μεγιστάνας Παπασταύρου από την Αμερική ζηλεύει το κοπελλούι από το Νικητάρι; Δεν είναι υπερβολή αυτό που λέτε; «Μπορεί να μην ζηλεύει ο μεγιστάνας, ζηλεύουν τα μεγιστανούθκια που είναι κοντά του».

Ποιος είναι το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος στα μάτια τα δικά σας; «Για μένα ο Απόλλων και μετά ο ΑΠΟΕΛ. Μετά Ομόνοια και Ανόρθωση. Αυτοί οι τέσσερις είναι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο