Λάζος: "Ομάδα με παρόν και μέλλον"

Για την πρώτη νίκη της Νέας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα, επί της ΕΝΠ με 2-0, μίλησε ο Δημήτρης Λάζος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων τόνισε ότι η ομάδα πλέον είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα κυπέλλου και ακολούθως θα κοιτάξει τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα.

Τέλος, ο κ. Λάζος υπογράμμισε ότι η Νέα Σαλαμίνα κτίζει την ομάδα του μέλλοντος.

Οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104,0

Για την πρώτη νίκη: «Υπήρχε άγχος λόγω των αποτελεσμάτων στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Μια νίκη που θα μας βοηθήσει να κτίσουμε και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό, χρειάζεται χρόνος για να βρει ομοιογένεια η ομάδα, έχουμε δει ένα μικρό δείγμα, με τη Νέα Σαλαμίνα να δικαιούται πολύ περισσότερα από ότι πήρε, θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, υπάρχει ποιότητα, είμαστε σίγουροι ότι η Ν. Σαλαμίνα θα είναι πολύ καλύτερη και διαφορετική μετά την 7η ή 8η αγωνιστική».

Για τον Τσίκο Μπανζά: «Είναι μια τελευταία κίνηση, αποκτήθηκε ως μορφή επένδυσης. Έχει την προοπτική»

Για τις επόμενες υποχρεώσεις: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς κύπελλου και μετά να προετοιμαστούμε για το ματς πρωταθλήματος με τη Δόξα. Είναι πολύ καλή και δύσκολη ομάδα, δεν είναι τυχαίο που έχει 7 βαθμούς, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάμε τη Δευτέρα να κάνουμε το καθήκον μας».

Για τη συνέχεια: «Κτίζουμε μια καινούργια ομάδα όχι για το παρόν αλλά και για το μέλλον, κτίζουμε τη Νέα Σαλαμίνα του μέλλοντος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο