Πάμπος: «Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται το χρόνο της»

Ο προπονητής της Νέα Σαλαμίνας, Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε μετά τη νίκη επί της Ένωσης και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να δέσει.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, αλλά δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Είναι φυσιολογικό να έρχεται το άγχος. Μπήκαμε δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά και βρήκαμε κλασικές ευκαιρίες. Μετά το 20λεπτο η ΄Ένωση είχε κάποιες προϋποθέσεις. Ήταν φυσιολογικό για μια καινούργια ομάδα. Η δική μας ομάδα εκτός από τα δυο γκολ είχε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι με μεγαλύτερο σκορ. Σκοπός ήταν οι τρεις βαθμοί και δεν μας ενδιέφερε η εμφάνιση. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται το χρόνο της. Έχουμε ένα παιχνίδι κυπέλλου τη Τετάρτη και ακολούθως με τη Δόξα. Από δω και πέρα η ομάδα πρέπει να έχει καλύτερες εμφανίσεις και να παίρνει και τις νίκες. Ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά είναι δίπλα στην ομάδα. Υποσχόμαστε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στο γήπεδο.

Είναι σημαντικό να κάνουμε μια καυτή έδρα το Αμμόχωστος. Πάνω απ΄όλα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Μεγάλες ομάδες με πολλά λεφτά, δεν μπορούν να δέσουν σε λίγο χρονικό διάστημα. Δεν με φοβίζει, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βγάλει αυτό που εμείς πιστεύουμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο