Αρνήθηκε να μιλήσει στα ιταλικά, φαρμακερή ατάκα για Μπεράρντι

Η Ρόμα ίδρωσε για να κάνει την ανατροπή στην έδρα της Σασουόλο και να επιβληθεί με 2-1 πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, με το αποτέλεσμα ωστόσο αυτό να την διατηρεί στα υψηλά πατώματα του πίνακα και να επιτρέπει στον Ζοζέ Μουρίνιο να δώσει ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί αρνήθηκε να μιλήσει στα ιταλικά και προτίμησε να μιλήσει στη γλώσσα του (πορτογαλικά) έχοντας δίπλα του μεταφραστή ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει στο στόχαστρο το αστέρι των νεροβέρντι και διεθνή με την εθνική Ιταλίας, Ντομένικο Μπεράρντι.

"Θα μιλήσω στα πορτογαλικά γιατί τα ιταλικά μου δεν είναι επαρκή για να εκφράσω συγκεκριμένες έννοιες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τον διευθυντή Τιάγκο Πίντο που με στήριξαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Ήταν μια σκληρή νίκη αλλά την αξίζαμε. Ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και για όλους τους οπαδούς μας.

Πρέπει επίσης να αφιερώσω μια λέξη στον βοηθό μου Σαλβατόρε Φώτι, που δεν ήταν μαζί μας απόψε αλλά που δούλεψε τόσο σκληρά για αυτό το ματς", τόνισε αρχικά Μουρίνιο, για να προσθέσει με νόημα:

"Όσο για τη μπάλα που δεν επιστράφηκε στο τέλος, είπαμε στην ομάδα της Σασουόλο ότι για να λάβεις το fair play πρέπει να το τηρείς και εσύ και στην ομάδα τους υπάρχει ένας παίκτης που του λείπει το δίκαιο παιχνίδι".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο