Βλάχοβιτς: Μπέρδεμα με την καραντίνα και το ταξίδι στο Τορίνο

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φέρεται να βιάστηκε να ταξιδέψει στο Τορίνο και φημολογείται πως παραβίασε τους κανονισμούς για την καραντίνα μετά το θετικό τεστ κορονοϊού.

Ο Σέρβος επιθετικός της Γιουβέντους έχει ολοκληρώσει και τυπικά τη μεγάλη μεταγραφή του από τη Φιορεντίνα έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, την χαρά του για τη μεταγραφή και την οριστικοποίηση της μετακίνησής του στη «Γηραιά Κυρία» έρχεται να επισκιάσει το ζήτημα που προέκυψε με την καραντίνα του παίκτη, αφότου είχε βγει θετικός στον κορονοϊό.

Ο Βλάχοβιτς είχε παρουσιάσει θετικό αποτέλεσμα σε rapid test την περασμένη Παρασκευή, θετικό βγήκε και το μοριακό το οποίο έκανε το Σάββατο και βάσει κανονισμών θα έπρεπε να περιμένει μια εβδομάδα για να ξανακάνει τεστ.

Στη θεωρία θα έκανε τεστ την Παρασκευή και σήμερα (29/1), Σάββατο, θα μετακινούταν στο Τορίνο. Εκείνος, έφτασε στην πόλη όπου θα διαμένει πλέον, την Παρασκευή. Οι Αρχές της Φλωρεντίας έχουν κάνει καταγγελία για παραβίαση κανονισμού από τον Βλάχοβιτς ώστε να ταξιδέψει νωρίτερα...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο