Λαουτάρο - Κόντε στο... ρινγκ μετά τον τσακωμό (vid)

Λαουτάρο Μαρτίνες και Αντόνιο Κόντε σε ρόλο μποξέρ, Λουκάκου ο παρουσιαστής της μεγάλης «μονομαχίας» και η ατμόσφαιρα στην Ίντερ είναι, μάλλον, σε εξαιρετικά επίπεδα, με το επεισόδιο των δύο πρώτων στο ματς κόντρα στη Ρόμα να θεωρείται λήξαν.

Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Αντόνιο Κόντε - Λαουτάρο Μαρτίνες με αφορμή την «αλλαγή στην αλλαγή» του Αργεντινού κόντρα στη Ρόμα, έδωσε την εντύπωση ότι παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μόνο ιδανικό δεν είναι το κλίμα στις τάξεις της Ίντερ.

Η «μπόρα», όμως, πέρασε άμεσα. Και οι δύο άνδρες φαίνεται πως τα βρήκαν μεταξύ τους, για αυτό και θέλησαν να δώσουν την καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να «χαλάσουν» την ατμόσφαιρα των πρωταθλητών.

Με τη βοήθεια του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή… «ζωντανά από το Madison Square Garden» και σύσσωμο το ρόστερ της πρώτης ομάδας να παρακολουθεί γύρω-γύρω, Λαουτάρο και Κόντε έστησαν το δικό τους ρινγκ, φόρεσαν γάντια και μεταμορφώθηκαν σε δύο αντίπαλους μποξέρ, με το… σαρκαστικό βίντεο να κάνει «θραύση» στο twitter.

Δυναμώστε τον ήχο και δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο