Τσάβι για Ντεμπελέ: «Ανανεώνει ή φεύγει»

O Τσάβι Ερνάντες ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την κατάσταση του Ουσμάν Ντεμπελέ, αποκλείοντας την επιλογή να τον «τιμωρήσει», αφήνοντάς τον στην εξέδρα και σκέφτεται μόνο δύο σενάρια: είτε θα ανανεώσει είτε θα πρέπει να αναζητήσει την έξοδο. 

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βρισκόμαστε σε μια περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση. Ο σύλλογος έχει αποφάσισε ότι αν δεν ανανεώσει, πρέπει να πάρουμε μια απόφαση μαζί του. Δεν είναι εύκολο, αλλά ο Μετεού Αλεμανί διαπραγματεύεται με τον εκπρόσωπό του εδώ και πέντε μήνες και δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, είτε θα ανανεώσει είτε θα αποφασίσουμε. Ήμουν πολύ ειλικρινής μαζί του, δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να ληφθεί μια απόφαση. Το πρώτο πράγμα είναι το συμφέρον του συλλόγου, αυτό πρέπει να είναι κατέστη σαφές», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, για την αυριανή αναμέτρηση του ισπανικού Κυπέλλο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Δεν προβλέπεται να πάει στην εξέδρα. Είτε ανανεώνει είτε αναζητά την έξοδο. Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι, ειδικά εγώ. Όμως κατάσταση δεν είναι κατανοητή, θέλει να ανανεώσει, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Και δεν γίνεται να περιμένουμε άλλο», πρόσθεσε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο