Μπόατενγκ: «Ο Φαν Ντάικ είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Φίρχιλ Φαν Ντάικ έπλεξε με δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Τζερόμ Μπόατενγκ, τον οποίο και χαρακτήρισε τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου.

«Ο Φαν Ντάικ είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ σταθερός κι αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Όμως μου αρέσουν κι άλλοι αμυντικοί, όπως ο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι. Επίσης, ο Σέρχιο Ράμος αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος μίλησε και για την καλή δουλειά που γίνεται στην Μπάγερν υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ: «Από τότε που ανέλαβε ο Χάνσι Φλικ, όλοι αισθανόμαστε ωραία. Και στην προπόνηση και παντού. Έχει επιστρέψει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και όλοι χαιρόμαστε για αυτό. Ο Χάνσι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, αλλιώς δεν θα ήταν τόσο πετυχημένος ήδη με την ομάδα. Όλοι απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του. Θέλει να βελτιώσει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και όντως το καταφέρνει» τόνισε σε αυτές ο Γερμανός άσος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο