Μαρσέιγ: Το "ξεφόρτωμα" λόγω FFP και ο Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ βρίσκεται εν μέσω κρίσης, με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να είναι στην πόρτα της εξόδου και τον πρόεδρο του συλλόγου να μιλάει για άμεση ανάγκη πωλήσεων λόγω του FFP.

Μέσα σε μια βδομάδα, η Μαρσέιγ είδε να γκρεμίζεται ό,τι έχτιζε από πέρσι το καλοκαίρι. Η παραίτηση του Άντονι Θουμπιθαρέτα και οι σκέψεις αποχώρησης που κάνει εσχάτως ο Αντρέ Βίλας - Μπόας είναι δύο ζητήματα που άλλαξαν άρδην τον σχεδιασμό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βλέπει πως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά απ' ό,τι είχε στο μυαλό του.

Μέσα σε όλα, ήρθε το δημοσίευμα της "Equipe" για ανάγκη μεταγραφικού... ξεφορτώματος, να ρίξει λάδι στη φωτιά. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζακ Ανρί Εϊρό, είχε συνάντηση με τον Αντρέ Βίλας - Μπόας, τον οποίο ενημέρωσε για ανάγκη είσπραξης περί των 60.000.000 ευρώ το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος; Να υπάρχει ισορροπία στο FFP.

Φυσικά, στο προσκήνιο έρχονται τα δύο σπουδαιότερα περιουσιακά στοιχεία του γαλλικού συλλόγου, ο Μπουμπακάρ Καμαρά και ο Ντούγιε Κάλετα - Καρ. Ταυτόχρονα όμως, από μια τέτοια κατάσταση μπορεί να επηρεαστεί άμεσα το μέλλον -και- του Κώστα Μήτρογλου.

Ο δανεισμός του 32χρονου επιθετικού ολοκληρώθηκε, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ για ακόμη ένα χρόνο. Έτσι, δεν αποκλείται -προκειμένου να βάλει ρευστό στα ταμεία της- ο γαλλικός σύλλογος να επιδιώξει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του άμεσα. Κι εδώ έρχεται... ο Ολυμπιακός. Όπως και να έχει, η υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου θα απασχολήσει αρκετά το φετινό καλοκαίρι τη Μαρσέιγ, η οποία καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το έμψυχο δυναμικό της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο