Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ιστορικής σεζόν των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με το «κοντέρ» να σταματά στα 18.526 - Το μήνυμα ενότητας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
- Γιόβιτς: «Η φανέλα της ΑΕΚ απαιτεί τα πάντα, είμαι έτοιμος να τα δώσω»
- Παναθηναϊκός: Συνεχίζει το… σαφάρι για μπακ - Αποφασίζει ο Βιτόρια
Την προηγούμενη Κυριακή (3/8) ολοκληρώθηκε η φετινή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, μίας σεζόν ιστορικής για τους Θεσσαλονικείς, καθώς συμπληρώνουν 100 χρόνια ζωής.
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως διατέθηκαν συνολικά 18.526 εισιτήρια διαρκείας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ αναφέροντας: «Η διάθεση ολοκληρώθηκε με 18.526 εισιτήρια διαρκείας! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!»
Υπενθυμίζεται πως ο μεθαυριανός (7/8 20:30) αγώνας με τη Βόλφσμπεργκερ θα διεξαχθεί με «γεμάτες» εξέδρες, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Sold Out σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες διάθεσης εισιτηρίων.
Πηγή: Sdna.gr