Θέλει να πάει στην ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς!

Η προσπάθεια του περασμένου Ιανουαρίου είχε πέσει στο κενό, όμως η ΑΕΚ ποτέ δεν έπαψε να περιμένει την επόμενη ευκαιρία για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 23χρονο winger Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς. Αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα, καθώς η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα για την απόκτησή του παραμένει άσβεστη.

Από τότε έως και σήμερα δεν άλλαξε κάτι δραματικά όσον αφορά στα χρήματα που η Ένωση είναι διατεθειμένη να δώσει ώστε να αποκτήσει τον βοσνιακής καταγωγής, Αμερικανό μεσοεπιθετικό.

Ούτε επίσης διαφοροποιήθηκε ο ίδιος ο Κικάνοβιτς από αυτό που και τότε ήθελε, να αποχωρήσει δηλαδή από το MLS και να δοκιμάσει στην Ευρώπη, υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που γνωρίζει καλά ότι θα τον αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη φέτος με τον Ορμπελίν Πινέδα, ένα άλλο ποδοσφαιρικό παιδί του Ματίας Αλμέιδα.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ενεργές, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς εκτίμησαν το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε πιστός και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας στο αμερικανικό πρωτάθλημα, δεν γίνεται ωστόσο να παραβλέψουν ότι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αλλάξει ήπειρο.

Το θέμα είναι σίγουρα ανοιχτό

Προφανώς με το κατάλληλο αντίτιμο, το οποίο η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να καλύψει μερικούς μήνες πριν. Ίσως όμως τώρα να έρθει πολύ πιο κοντά σε αυτό, καταθέτοντας μία πρόταση που θα βοηθήσει ώστε το deal να ολοκληρωθεί. Πάντα σε λογικά πλαίσια...

Το θέμα είναι σίγουρα ανοιχτό, θα μπορούσε κάποιος να πει με τις πληροφορίες που υπάρχουν τελευταία ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Άλλωστε η ΑΕΚ ουδέποτε είχε κλείσει αυτήν την πόρτα, διατηρώντας επαφές με τους αρμόδιους του μεταγραφικού επιτελείου της Σαν Χοσέ.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο