Σοβαρές καταγγελίες κατά της ομάδας!

Νομικά κατά του Ιωνικού κινήθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, καθώς ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ζητά την αποδέσμευσή του από την ομάδα όπου πήγε/επέστρεψε τον περασμένη Γενάρη και παράλληλα την κατηγορεί για απειλές προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης:

Χαρακτηριστικά στη σχετική καταγγελία που κατέθεσε στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για «εκβιασμό» που του έγινε ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και ότι λόγω της παρουσίας τεσσάρων «εύσωμων», όπως τους χαρακτηρίζει, ανδρών φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα, κάτι που τον οδήγησε ώστε να εγκαταλείψει το γήπεδο της Νίκαιας «σκαρφαλώνοντας σε τείχους», όπως ανέφερε σχετικά.

Μάλιστα αναγράφει ότι για το συμβάν ενημέρωσε την αστυνομία και ότι μετέβη στο Α.Τ. της περιοχής ώστε να υποβάλλει μήνυση στον Γιάννη Τσιριγώτη, πρόεδρο του Ιωνικού, και τον Δημήτρη Σπανό, τεχνικό της ομάδας.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του αναφέρει πως «ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση κάποιου αρμόδιου δικαστικού οργάνου θεωρείται παίκτης του Ιωνικού και δεν υπάρχει κάποια οφειλή προς το πρόσωπό του.

Η ΠΑΕ όσο και τα πρόσωπα που έχει καταφερθεί εναντίον τους επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους». Ετσι επί της ουσίας από τη Νεάπολη σχολιάζουν πως θα κινηθούν και εκείνοι νομικά κατά του ποδοσφαιριστή, με αφορμή τα όσα τους καταλογίζει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο