ΠΑΟΚ: Σε διαπραγμάτευση με την Κάλιαρι για τον Ντεϊόλα

O ΠΑΟΚ παλεύει με καλές πιθανότητες να κλείσει τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του με την Κάλιαρι.

Όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος έχει βρει καλή επαφή με τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα μέσω του εκπροσώπου του Μίνο Ραϊόλα και με την δική του πίεση προς την ιταλική ομάδα ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις της, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του χαφ που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ήδη όπως γράφεται στην Ιταλία ο 25χρονος κεντρικός μέσος έχει αρνηθεί την πρόταση της Κάλιαρι για επέκταση του συμβολαίου του και σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Κάλιαρι θα αναγκαστεί να τον παραχωρήσει έστω και με μικρό αντίτιμο προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο μετά από έξι μήνες.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Σαρδηνίας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και περιμένει την απάντηση της, φροντίζοντας παράλληλα να δελεάσει τον Ντειόλα προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Ιταλό ικανοποιώντας έτσι την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο