Ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι του Κριστιάν Ολίβα

Στην Ιταλία γράφουν ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κριστιάν Ολίβα της Κάλιαρι ενδέχεται να αναθερμανθεί καθώς ο Δικέφαλος βρέθηκε δυο φορές – και το καλοκαίρι του 2020 και τον περασμένο Γενάρη- κοντά στον δανεισμό του 25χρονου Ουρουγουανού χαφ.

Και πάλι το σενάριο στο οποίο εμπλέκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης αφορά τον δανεισμό του Ολίβα, που το χειμώνα επέλεξε αντί του Δικεφάλου την ισπανική Βαλένθια χωρίς ωστόσο να καταφέρει και πολλά πράγματα. Έτσι, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, οι "νυχτερίδες" δεν σκέφτονται καν να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε οριστεί στη συμφωνία δανεισμού του.

"Η Κάλιαρι θέλει να μειώσει το μπάτζετ κόβοντας μισθούς και αποδοχές ποδοσφαιριστών και το συμβόλαιο του Ολίβα είναι ένα από αυτά από τα οποία θέλει να απαλλαγεί. Κατά συνέπεια και ο Ουρουγουανός θα πρέπει να αξιολογήσει τις προτάσεις που έχει από Ελλάδα με καλύτερη αυτή του ΠΑΟΚ και λογικά τις επόμενες εβδομάδες θα αποχαιρετήσει τουλάχιστον μέχρι το 2022 τη Σαρδηνία", αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: Sport24

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο