Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Μαουρίσιο!

Ο Παναθηναϊκός, είχε ξεχωρίσει τον Μαουρίσιο όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, και το «τριφύλλι» τα έχει βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο μέσο! Τα ιατρικά θα κρίνουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι», όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο gazzetta.gr, είχαν ξεχωρίσει τον Μαουρίσιο για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή. Οι δύο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή, τα βρήκαν στο οικονομικό και ο 32χρονος μέσος βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές, όπως αναφέρθηκε στην αθλητική εκπομπή του Open. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι το εξής: Το «τριφύλλι» έχει προφορική συμφωνία με τον παίκτη. Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όμως, θα πρέπει τα ιατρικά του Βραζιλιάνου μέσου να είναι άριστα και να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης την σεζόν 2018-2019 είχε σοβαρό τραυματισμό, τον οποίο όμως έδειξε πως τον ξεπέρασε για τα καλά στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο