Εθνική Ελλάδας: Εθνουσιάζει η άμυνα, προβληματίζει η επίθεση

Η εθνική Ελλάδας  δεν τα κατάφερε απέναντι στο Κόσοβο κι έμεινε στο 0-0, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποδεικνύει ότι στα αμυντικά του καθήκοντα τα πάει μια χαρά, αλλά επιθετικά υπάρχει πρόβλημα. 

"Κόλλησε" στο μηδέν η Ελλάδα με το Κόσοβο

Η εθνική Ελλάδας τον τελευταίο χρόνο έχει δώσει οκτώ παιχνίδια και οι διεθνείς έχουν βρει δίχτυα εννέα φορές. Το ισχυρό όπλο του Φαντ Σιπ, ωστόσο είναι η άμυνα. Μόλις τρεις φορές έχει παραβιαστεί η ελληνική εστία σ' αυτό το διάστημα.

Οι ισοπαλίες δεν είναι το... αγαπημένο αποτέλεσμα της εθνικής, αν και σε διάστημα 45 ημερών έχει παραχωρήσει δύο «λευκές» ισοπαλίες. Τα τελευταια τρία χρόνια η Ελλάδα έχει δώσει 30 παιχνίδια κι έχει μόλις πέντε ισοπαλίες. 

Από τις εννιά φορές που έχει σκοράρει η εθνική, οι Μάνταλος και Λημνιός έχουν «βρει δίχτυα» δύο φορές κι από μία οι Σιόβας, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος και Παυλίδης, ενώ υπάρχει κι ένα αυτογκόλ. 

Το επόμενο παιχνίδι που δίνει η εθνική Ελλάδας, είναι στις 15/11 εκτός έδρας με την Μολδαβία και τρεις ημέρες μετά, υποδέχεται την Σλοβενία σε μία αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο