Άρης: Προπόνηση σε γκρουπ και εν αναμονή των νέων τεστ

Ο χρόνος γύρισε στην περασμένη άνοιξη για τον Άρη καθώς η σημερινή (21/10) προπόνηση έγινε σε γκρουπ ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν τα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο.

Η διασπορά του κορονοϊού στον Άρη με τα δέκα κρούσματα άλλαξαν την καθημερινότητα της ομάδας. Μάλιστα, στις τάξεις των «κίτρινων» υπάρχει ανησυχία ενόψει και των νέων τεστ COVID-19 στα οποία θα υποβληθούν την Παρασκευή (23/10) όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος με την ελπίδα ότι δεν θα αυξηθούν τα θετικά δείγματα. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης επέστρεψε στις… συνήθειες της περασμένης άνοιξης. Δηλαδή, προπονήσεις σε γκρουπ παικτών, με διατήρηση των αποστάσεων, ενώ απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο για ευνόητους λόγους. Είναι ευνόητο ότι, όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί στο τεστ, βρίσκονται σε καθεστώς απομόνωσης.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η απολύμανση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ήταν ο λόγος που η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ μεταφέρθηκε για το απόγευμα. Στην απογευματινή προπόνηση, στην οποία δεν πήραν μέρος όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, τόσο πριν όσο και μετά δεν έγινε χρήση των αποδυτηρίων.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σε ολιγομελή γκρουπ, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») με την ίδια διαδικασία (προπόνηση σε ολιγομελή γκρουπ), ενώ την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές και το staff του ΑΡΗ θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για Covid-19».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο