Λίγες ώρες πριν την πάντα σπουδαία και πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βραζιλία (02:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το… πινγκ-πονγκ δημόσιων τοποθετήσεων έρχεται να βάλει αλατοπίπερο στην τιτανομαχία.
Μετά τις καυστικές δηλώσεις του Ραφίνια, που μιλώντας σε εκπομπή του θρυλικού Ρομάριο παρουσιάστηκε βέβαιος πως για τη νίκη και έτοιμος να σκοράρει, ήρθε η απάντηση από τον Άνχελ Ντι Μαρία. Ο άσος της Μπενφίκα, που έχει αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής, σχολίασε με emoji που… σκάνε στα γέλια στην τοποθέτηση του Βραζιλιάνου άσου της Μπαρτσελόνα.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια η Αργεντινή έχει πάρει τον αέρα της «σελεσάο» έχοντας κατακτήσει όχι μόνο το τελευταίο Μουντιάλ, αλλά και τα δύο τελευταία Κόπα Αμέρικα, εκείνο του 2021 στην έδρα της Βραζιλίας, με σκόρερ-μάλιστα-τον ίδιο τον Ντι Μαρία.
Πηγή: sport-fm.gr