«Με τέτοιο VAR το ποδόσφαιρο δεν αρέσει σε κανέναν»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) εναντίον της Παραγουάης εντός έδρας , στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. 

«Μείναμε με μια γλυκόπικρη γεύση γιατί η Αργεντινή έκανε τα πάντα για να κερδίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε την αντίπαλο. Τα πρώτα 15 λεπτά της ομάδας δεν ήταν καλά. Αργότερα, δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού του Εζεκίελ(Παλάσιος), με τον Γκίο (Λο Σέλσο) σε αυτή τη θέση και κινούμενος μεταξύ των γραμμών, η ομάδα αντέδρασε. Είμαστε χαρούμενοι επειδή είναι ένας παίκτης που εκτιμούμε», ανέλυσε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: 

«Πήραν το πλεονέκτημα με το πέναλτι και, από εκεί, νομίζω ότι ήταν όλα δικά μας, ειλικρινά. Η ομάδα αντέδρασε, δημιούργησε καταστάσεις, είχε την μπάλα. Ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να  είμαστε μπροστά από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήταν δικά μας».

Αναφορικά με την... επίδραση του VAR ο Σκαλόνι είπε: «Νομίζω ότι με το ζήτημα του VAR πρέπει να συμβεί κάτι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία θα μπορούσε να ενεργήσει και σήμερα δεν ενήργησε. Δεν μιλώ για καλή ή κακή πίστη, τα κριτήρια πρέπει να είναι συγκεκριμένα. Μένουμε χωρίς έναν παίκτη για αρκετές μέρες ή μήνες (Παλάσιος), το χτύπημα υπάρχει και το VAR δεν το επανεξετάζει . Το πέναλτι της της Παραγουάης, μπορεί να  δοθεί μπορεί και όχι, για μένα όχι,  ενώ το δικό μας γκολ  (σ.σ. Μέσι) είναι κανονικό. Πρέπει να γίνει κάτι με το VAR γιατί έτσι το ποδόσφαιρο δεν αρέσει ειλικρινά σε κανέναν». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο