«Δυστυχώς θα πρέπει να με ανεχτούν για λίγο ακόμα»

Ο Άντζε Ποστέκογλου είπε να πικάρει τους επικριτές και τόνισε ότι θα πρέπει να τον ανεχτούν «για λίγο ακόμη».

Τα «Σπιρούνια» κέρδισαν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πήραν το εισιτήριο για ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μέλλον του Ποστέκογλου ήταν αμφισβητούμενο, αλλά παρά την τεράστια νίκη στο Europa League, το αφεντικό των Spurs επιμένει ότι η στάση του δεν έχει αλλάξει. Ενώ παράλληλα φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στους επικριτές τους.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Τότεναμ:

«Είμαι ο ίδιος μάνατζερ σήμερα όπως ήμουν χθες. Αν ο κόσμος πιστεύει ότι η νίκη απόψε με κάνει καλύτερο προπονητή, όποιος πίστευε ότι δεν έκανα καλή δουλειά χθες θα πρέπει να αισθάνεται το ίδιο και σήμερα.

Δεν με νοιάζει. Δεν με ενοχλεί, δεν επηρεάζει αυτό που κάνω. Για μένα, έχει να κάνει πάντα με τα αποδυτήρια. Πιστεύουν οι παίκτες; Πιστεύουν το προσωπικό; Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που μπορεί να κάνουν οι άλλοι για μένα.

Δυστυχώς για πολλούς από εσάς θα πρέπει να με αντέξετε για λίγο ακόμα, οπότε θα δούμε πώς θα πάει».

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο