«Ξέρω τι λένε όλοι, αλλά με πέντε φάγαμε... 59!»

Μετά την οδυνηρή όσο και απρόσμενη ήττα στο ΓΣΠ το βασικό θέμα συζήτησης στην Άντβερπ, τουλάχιστον σε επίπεδο οπαδών, είναι το σύστημα. Υπό τους προκατόχους του Μπρίαν Πρίσκε, Λέκο και Βερκότερεν, η ομάδα αμυνόταν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο Δανός παίζει με τετράδα στα μετόπισθεν και δεν είναι διατεθειμένος να το αλλάξει.

«Σίγουρα δεν πρόκειται να το τροποποιήσουμε αυτό. Ξέρω ότι όλοι μιλούν για πεντάδα στην άμυνα, αλλά την περασμένη περίοδο η ομάδα δέχτηκε 59 γκολ με πέντε πίσω. Πρέπει απλά να αμυνθούμε καλύτερα τόσο ατομικά όσο και συνολικά. Και να εξαλείψουμε τα λάθη.

Την περασμένη Πέμπτη ωστόσο είχαμε επτά νεοφερμένους στην ενδεκάδα. Είναι μεγάλος αριθμός. Υπάρχει επαρκής ποιότητα, αλλά είναι εμφανές ότι υπολειπόμαστε σε αυτοματισμούς. Ενίοτε κάνεις λάθη, τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έκανες. Ελπίζω όμως να κρατήσουμε το μηδέν για πρώτη φορά».

Ο Πρίσκε ποντάρει πολλά και στο να πάρει μπρος ο αποκτηθείς από τη Βέρντερ, Γιοχάνες Έγκσταϊν, καθώς εν τη απουσία των Φίσερ και Φράι η ομάδα του χρειάζεται τον μοναδικό εναπομείναντα φορ περιοχής, προκειμένου να σκοράρει (τουλάχιστον) τρεις φορές και να πάρει την πρόκριση.

«Αν χρειαστεί να φτάσουμε στα πέναλτι, για να πετύχουμε τον στόχο μας, τότε μας κάνει και αυτό. Προπονηθήκαμε λίγο περισσότερο από το σύνηθες, αλλά όχι υπερβολικά. Όλη μας η εστίαση είναι σε μια νίκη με τρία γκολ διαφορά. Ιδίως, επειδή στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα», δήλωσε ο τεχνικός της Άντβερπ.

 

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο