«Καλοί αμυντικά και να έχουμε καλές αντεπιθέσεις»

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετέφερε το σκεπτικό του για τον αυριανό επαναληπτικό με την Άντβερπ, στο στάδιο Bosuil, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η συνέντευξη Τύπου του αφεντικού των πρωταθλητών, μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης της ομάδας:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αύριο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», είπε αρχικά ο Μπεργκ και ακολούθως απάντησε σε ερωτήσεις:

Αν θα αλλάξει τη φιλοσοφία του μετά το πρώτο αποτέλεσμα και πώς περιμένει τον αγώνα: «Φιλοσοφία; Δεν ξέρω τι εννοείς. Ίσως αλλάξουμε τακτική, παίκτες, ίσως και όχι. Η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να σου πω τώρα, τί θα κάνουμε. Δεν περιμένω αυτό το παιχνίδι να είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο. Στο οποίο η Άντβερπ είχε κατοχή 30 λεπτά προηγήθηκε και μας δημιούργησε προβλήματα. Παίζουν εντός, θέλουν να νικήσουν και πιθανόν να υπάρχει ομοιότητα όπως στο ξεκίνημα του πρώτου ματς ή όπως εξελίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, θα δούμε. Είναι δύο ανταγωνιστικές ομάδες και ανυπομονούμε για το ματς με μια ομάδα που παίζει σε ψηλότερο επίπεδο από εμάς».

Πού θα κριθεί και αν τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά: «Δεν νομίζω ότι θα είναι καθοριστικά τα πρώτα λεπτά επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε 90, 95 λεπτά, ίσως και παραπάνω. Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και να έχουμε καλές αντεπιθέσεις όταν βρούμε ευκαιρίες. Να είμαστε καλοί με την μπάλα για να μην αμυνόμαστε για 90 λεπτά. Περιμένω τον αντίπαλο ότι θα πιέσει, ότι θα παίξει επιθετικά. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί από την αρχ ο αγώνας».

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο