"Η παρουσία της Ομόνοιας στην Ευρώπη είναι πετυχημένη, αλλά..."

Δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα με την Αντβέρπ στο ΓΣΠ, έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας χαρακτήρισε πετυχημένη τη χρονιά στην Ευρώπη μετά την πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο για δεύτερη σερί χρονιά και κατέληξε πως η ομάδα προγραμματισμού είναι έτοιμη να δράσει εφόσον χρειαστεί.

Οι δηλώσεις του κ. Δημητρίου

"Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία η πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο για δεύτερη σερί χρονιά. Υλοποιηθηκε ένας μεγάλος στόχος της χρονιάς. Ασφαλώς τώρα θα επιδιώξουμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο δεν παύει από το να είναι επιτυχημένη η παρουσία μας στην Ευρώπη τη φετινή περίοδο. Θωερούμε ότι θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες στην Εσθονία. Η ομάδα γεμίζει και το βλέπουμε από την 11άδα και τον πάγκο. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη σιγά σιγά και θα αποκτά την οιμοιγένεια που χρειάζεται. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να έχουμε πιθανότητες στον επαναληπτικό. Θα έχουμε τουλάχιστον οκτώ παιχνίδια και την ευκαιρία να βελτιώσουμε τη βαθμολογική συγκομιδή και να αποφεύγουμε δυνατές ομάδες στο ξεκίνημα της Ευρώπης, όπως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ".

Για την παρουσία του κόσμου: "Είναι δύσκολος ο καιρός για την προσέλευση του κόσμου. Οι συνθήκες με την πανδημία είναι ιδιαίτερες, είναι και περίοδος διακοπών. Σταδιακά αυξάνεται και πιστεύουμε θα φτάσουμε σε καλύτερα επίπεδα. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον κόσμο μας και ελπίζουμε σήμερα να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο".

Για τον προγραμματισμό: "Μπήκε άνω τελεία. Η ομάδα προγραμματισμού είναι έτοιμοι να δράσει αν χρειαστεί

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο