Τα ενθαρρυντικά μηνύματα και το χειροκρότημα

Η βαριά ήττα στην Αυστρία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον αποκλεισμό της Ανόρθωσης από τη Ραπίντ Βιέννης. Η «Κυρία» με τον κόσμο στις εξέδρες του «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά από εννέα χρόνια προσπάθησε για την υπέρβαση, σκόραρε με τον Λάφερτι, είχε δοκάρι με τον Λάζαρο, όμως, το τυχερό τέρμα του Κάρα «έκοψε» τα πόδια της ομάδας, όπως δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη Τύπου μετά την τιμητική νίκη με 2-1.

Ο Γεωργιανός τεχνικός εξέφρασε τη σιγουριά του για τη φετινή ομάδα που μέχρι το 60’ είχε εξαιρετική απόδοση. Σ’ αυτή την μια ώρα η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να αναδείξει την ποιότητα της και να στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα από τον κόσμο ήταν όλα τα λεφτά. Από τη μια η αναγνώριση για την τεράστια προσπάθεια και από την άλλη η ευχαρίστηση για την εξαιρετική απόδοση. Όπως ανέφερε και ο Τιμούρ Κετσπάγια οι φίλοι της ομάδας «έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο από το καταπληκτικό ποδόσφαιρο» που είχε η Ανόρθωση μέχρι το 60’, χρονικό σημείο που ξεκίνησαν οι δυνάμεις να την εγκαταλείπουν.

Με τρία πλέον επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στα διπλά πολύ σημαντικά παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά, όπου η Ανόρθωση θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο