"Με αυτό τον κόσμο μπορούν να γίνουν θαύματα"

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την απόδοση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε στην Cablenet μετά τη νίκη επί της Ραπίντ και τόνισε πως με αυτό τον κόσμο μπορούν να γίνουν θαύματα.

“Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μια Ανόρθωση βγαλμένη από τις καλύτερες στιγμές της Ευρωπαϊκής της ιστορίας. Το 1-0 ήταν φτωχό στο πρώτο μέρος. Αγγίξαμε το γκολ για το 2-0 αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Το γκολ που δεχθήκαμε πάγωσε τα πάντα".

"Η ομάδα συνέχισε να παλεύει και ήρθε μια νίκη που έστειλε το μήνυμα ότι το 3-0 ήταν συγκυριακό. Αυτή η ομάδα μπορεί και το αποδείξαμε. Στα ματς με την Ραπίντ δεν ήμασταν 100% έτοιμοι λόγω των αναποδιών".

"Στο Ισραήλ θα πάμε πιο σοφοί. Πάμε στα παιχνίδια με την Μπερ Σεβά πάμε με το ίδιο πάθος με σήμερα. Υπάρχουν πολλοί γνώριμοι εκεί όμως θα είμαστε αντίπαλοι για δύο ενενηντάλεπτα".

"Στις 26 του μήνα με αυτό τον κόσμο μπορούν να γίνουν θαύματα. Σε αυτό το γήπεδο εύκολα δεν περνά κανένας. Κάναμε αλλαγές στο ρόστερ γιατί ξέραμε που η ομάδα υστερεί για να γίνει καλύτερη. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται. Ο προπονητής θα κάνει την ομάδα όπως θέλει να τη βλέπει ο Ανορθωσιάτης”

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο