Ιστορικές προκρίσεις με την υπογραφή του απόλυτου σταρ! (vid)

Δυο ιστορικές προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους πέτυχε η Ομόνοια και αμφότερες είχαν την υπογραφή του κορυφαίου τερματοφύλακα που φόρεσε τα πράσινα γάντια και εκ των καλύτερων που αγωνίστηκαν σε κυπριακή ομάδα. Του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πολυτιμότερος παίκτης της πρωταθλήτριας και ο άνθρωπος που έστειλε την ομάδα εκεί που αδυνατούσε να πάει και το είχε απωθημένο. Σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το έκανε πέρυσι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, το επανέλαβε φέτος απέναντι στη Φλόρα Ταλίν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στη διαδικασία των πέναλτι. 

Ο Φαμπιάνο αποθεώνεται συνεχώς από φίλους, αντιπάλους και ΜΜΕ. Θα συνεχίσει να το εισπράτει επειδή το αξίζει και φροντίζει να το υπενθυμίζει συνεχώς με τις σωτήριες αποκρούσεις του. Στην Ομόνοια δικαιούνται να αισθάνονται ασφάλεια, αλλά και ευλογία που διαθέτουν αυτόν το σπουδαίο τερματοφύλακα στο ρόστερ τους.

Εν κατακλείδι, να σημειώσουμε πως οι πράσινοι στην ευρωπαϊκή ιστορία τους έπαιξαν τρεις φορές την πρόκριση στα πέναλτι και προκρίθηκαν στις δυο που αναφέραμε πιο πάνω. Η πρώτη φορά ήταν το 2012 όταν αποκλείστηκαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ.

Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας 4-2 (πέναλτι)

Φλόρα Ταλίν-Ομόνοια 4-5 (πέναλτι)

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο