«Μικρύναμε το χάσμα με ποιότητα και σωστή νοοτροπία, μπορούσαμε την ισοπαλία»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την απόδοση της Ομόνοιας στην Ισπανία εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την ήττα με 1-2 κόντρα στη Γρανάδα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είχαμε καλή απόδοση απέανντι σε μια καλή ισπανική ομάδα με καλούς παίκτες. Κάναμε καλό παιχνίδι, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ σε δημιυργία και εκτέλετση, περιορίσαμε τις ευκαιρίες τους, αλλά ήμασταν άτυχοι στα τέρματα που δεχτήκαμε, έστω κι αν ήταν πολύ καλά τελειώματα. Δεν είχαν άλλες πολλές φάσεις.

Στο τέρμα μας ήταν μια πολύ ωραία σέντρα του Λέτσιακς και ένα πολύ καλό αριστερό σουτ του Ασάντε. Είναι καλό να βλέπουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοιο επίπεδο, με την ποιότητα και τη σωστή νοοτροπία μικρύναμε το χάσμα από τη Γρανάδα που έχει παίκτες πολύ μεγαλύτερης αξίας από τους δικούς μας, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ό,τι έχουν πετύχει στην Ευρώπη.

Συνολικά ήταν μια καλή εμπειρία το αποψινό απιχνίδι, υπάρχει όμως απογοήτευση, διότι δεν πήραμε τίποτε μετά από καλή εμφάνιση. Μπορούσαμε την ισοπαλία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο