«Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι η αυτή η ομάδα έχει...»

Άκρως θετικό ήταν το πρόσημο του Νεόφυτου Λάρκου στην πρώτη παρουσία της Ομόνοιας στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου δήλωσε στην κάμερα της Cytavision τα ακόλουθα:

«Είναι ένα ιστορικό γεγονός το πρώτοι μας παιχνίδι στους ομίλους και χαίρομαι, γιατί συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο.

Με χαροποίησε ακόμη περισσότερο ότι παίξαμε με αυτοπεπποιθηση, χωρίς φόβο, μόνο με σεβασμό, και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, πατώντας στη γη. Ουδείς γνωρίζει τι θα προκύψει στο μέλλον, αλλά βήμα-βήμα προσπαθούμε να μεγαλώνουμε το σύλλογο και να βελτιώνουμε την ιστορία μας στην Ευρώπη.

Έχει ποιότητα, αυτοπεποίθηση και απαίτηση για καθημερινή βελτίωση αυτή η ομάδα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια και καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι η προτεραιότητά μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο