Η πρόβλεψη για την εντεκάδα του Μπεργκ

Με τον Χένινγκ Μπέργκ στον πάγκο είναι… επικίνδυνο κάποιος να κάνει ασφαλείς προβλέψεις για την εντεκάδα που θα κατεβάσει σε κάθε αγώνα, αφού ο ίδιος όπως τόνισε διαλέγει την εντεκάδα του με βάση την εικόνα των παικτών στις προπονήσεις.

Για τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες με εμπειρία και έτοιμους από πλευράς φυσικής κατάστασης. Η λογική λέει ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον Εθνικό.

Δεν αλλάζει η αμυντική πεντάδα

Η αμυντική πεντάδα του Χένινγκ Μπεργκ σε σχέση με όλα όσα είδαμε μέχρι στιγμής στη φετινή χρονιά πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του οι Λάνγκ και Λούφτνερ. Στο αριστερό άκρο ο Λέζιακς και ο Χούμποτσαν στο δεξί.

Πολλές επιλογές, αλλά…

Στο χώρο του κέντρου ο Χένινγκ Μπέργκ έχει πολλές επιλογές, ωστόσο η λογική λέει ότι θα πάει με την συνταγή των Ζόρντι Γκόμεθ και Βίτορ Γκόμεθ. Είναι και ο Σεχού, ο οποίος έχει πιθανότητες να πάρει τη θέση του Πορτογάλου. Σε ελεύθερο ρόλο αναμένεται να είναι ο Φώτης Παπουλής, ενώ στα άκρα της επίθεσης καπαρωμένη θέση έχει ο Μποτεάκ. Για την άλλη θέση ο Μπεργκ έχει τις επιλογές των Τζιωνή, Σενέ και Ασαντέ. Λογικά στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο ανεβασμένος Ντούρις. Εκπλήξεις όπως οι Λοίζου και Κακουλής δεν πρέπει να αποκλείονται, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ μας έχει συνηθίσει στις… απρόβλεπτες επιλογές του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο