Αυγουστή: «Όποιος θα μπει στην εντεκάδα από δω και πέρα…»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε για τη βαριά ήττα από τη Λεχ και τόνισε ότι από τώρα και το εξής όποιος παίκτης μπαίνει στην εντεκάδα θα πρέπει να δώσει πολλά στις προπονήσεις.

Οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Λεχ για τη δίκαιη νίκη της. Είμαι ενοχλημένος από την ήττα και από τα πέντε γκολ. Θα το συζητήσουμε με τους παίκτες. Ναι μεν είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά κάποια πράγματα ήταν εύκολα γκολ και έπρεπε να το κάνουμε. Μείναμε πίσω στο σκορ και θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν βγήκε η αλλαγή του Πίττα και είναι δική μου ευθύνη γιατί δεν βγήκε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Να πω ένα μεγάλο συγνώμη στους οπαδούς μας και από τώρα όποιος θα μπει στην εντεκάδα πρέπει να δώσει πάρα πολλά στις προπονήσεις. Είχαμε πλάνο να κάνουμε ροτέισιον αν προχωρούσαμε. Τώρα ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα επικεντρωθούμε. Ζητώ συγνώμη γιατί δεν κρύβομαι ότι είμαι πάρα πολύ ενοχλημένος. Να χάσω αλλά να μην σταματώ να παλεύω μέχρι το τέλος.

Πριν λίγες μέρες είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα κερδίσαμε σαν ομάδα. Σήμερα χάσαμε σαν ομάδα και πρέπει να μας δυναμώσει. Οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή και μετά τους παίκτες. Πάμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας. Είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο