Τραγωδία για τον Μούσα Εντιαγέ στην Αντερλεχτ. O 13χρονος αδερφός του Σενεγαλέζου αριστερού μπακ των Βέλγων βρέθηκε νεκρός σε παραλία της αφρικανικής χώρας, μια μέρα πριν την πρώτη αναμέτρηση των «αντερλεχτουά» με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Conference league.
Έτσι, ο Εντιαγέ θα χάσει το ματς με την Ένωση το βράδυ της Πέμπτης, αφού αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του, ώστε να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Αναλυτικά: «Με την άδεια του συλλόγου, ο αμυντικός Μούσα Εντιαγέ ταξίδεψε στη χώρα καταγωγής του, τη Σενεγάλη. Ο λόγος της απουσίας του είναι ένας τραγικός θάνατος στην οικογένεια του Μούσα. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης το βράδυ εναντίον της ΑΕΚ. Ολόκληρος ο σύλλογος επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Μούσα και την οικογένειά του. Είμαστε αποφασισμένοι να τον στηρίξουμε στην αντιμετώπιση αυτού του τραγικού γεγονότος».