90 λεπτά για να (ξανα)γράψει ιστορία

Όλα ή τίποτα, ή τώρα ή ποτέ!

Ο ΑΠΟΕΛ στον αποψινό επαναληπτικό με την Τσέλιε στο ΓΣΠ (20/02, 22:00, LIVE SPORTIME) για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη φετινή πρόκληση μέχρι τώρα.

Έχει αγωνιστικά προβλήματα; Ένα σωρό. Είναι με την πλάτη στον τοίχο; Φυσικά, καθώς στις εγχώριες διοργανώσεις έμεινε εκτός κυπέλλου και ο στόχος του πρωταθλήματος μοιάζει πλέον άπιστος. Αυτά όμως ποτέ δεν σταμάτησαν τον ΑΠΟΕΛ από το να πετύχει τον στόχο του.

Οι γαλαζοκίτρινοι απέχουν 90 λεπτά από το να γράψουν άλλη μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία τους. Με πρόκριση επί των Σλοβένων, θα γίνουν η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους 16 και των τριών διοργανώσεων της UEFA.

Στην αποψινή εξίσωση μπαίνουν και οι χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που θα κάνουν το γήπεδο να μοιάζει με ηφαίστειο, όπως τις παλιές καλές εποχές, όταν η ομάδα λύγισε πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους.

Όσο αφορά στο αγωνιστικό, τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ είναι γνωστά, καθώς θα απουσιάσουν αρκετοί παίκτες-«κλειδιά»: δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντβάλι-Τσεμπάκ, οι τραυματίες Δώνης, Πέτροβιτς και Μαρκίνιος, αλλά και όσοι δεν είναι γραμμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα (Μαϊόλι, Πίζι, Κάνο, Σωτηρίου, Αντωνίου, Μιρ, Μπα).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο