Σκληρή κριτική στον Ντεσάμπ: «Πήγαινε να παίξεις padel στο Μονακό»

Ο δημοσιογράφος του RMC, Ντανιέλ Ριολό, άσκησε σκληρή κριτική στον Ντιντιέ Ντεσάμπ για τον αποκλεισμό της Γαλλίας από την Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2024, τονίζοντας ότι ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα.

Η Γαλλία αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Euro 2024, με την Ισπανία να κάνει την ανατροπή με 2-1 και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ αποχώρησε από τη διοργάνωση όχι μόνος χωρίς να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, αλλά προβληματίζοντας περισσότερο με την παρουσία που είχε.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, με τον δημοσιογράφο του RMC, Ντανιέλ Ριολό, να του ασκεί έντονη κριτική και να του ζητά να αποχωρήσει.

"Ντεσάμπ, σταμάτα, πήγαινε να παίξεις padel στο Μονακό, προχώρα. Πραγματικά δεν θέλει ο Ζιντάν να αναλάβει τη Γαλλία γιατί ξέρει ότι όλοι το θέλουν αυτό. Είναι εναντίον αυτής της ιδέας.

Τον πονάει τόσο πολύ ότι ο Ζιντάν, που δεν έχει προπονήσει ούτε λεπτό την εθνική ομάδα, αναμένεται να είναι σωτήρας, ενώ αυτός που κατέκτησε το Μουντιάλ κι έφτασε στα ημιτελικά του Euro, θέλουν να φύγει.

Ψυχολογικά αυτός ο άνθρωπος επηρεάζεται από το γεγονός ότι από την αρχή της καριέρας του δεν ήταν η ομορφιά της ιστορίας.

Είναι ο "άσχημος" της ιστορίας κι από τότε παλεύει με αυτό. Τον πιέζει πολύ το γεγονός ότι δεν έχει την αναγνώριση που ταιριάζει στην καριέρα του.

Είναι μια ουλή. Θέλει να τον αγαπούν οι άνθρωποι και βλέπει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος δεν τον συμπαθεί καθόλου. Θα είναι πάντα στη σκιά του Ζιντάν και του Πλατινί κι αυτό είναι δύσκολο για αυτόν".

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο