Χαράς ευαγγέλια για Απόλλωνα: «Δεν συζητάμε κάτω από 20 εκατ. για Σάλαϊ»

Προς απόλυτη επιβεβαίωση οδεύει το ρεπορτάζ του SPORTIME πως ο Απόλλωνας θα εισπράξει υπεραξία από τον Ατίλα Σάλαϊ (δες εδώ), καθώς η Φενέρμπαχτσε όρισε το κατώτατο όριο αποζημίωσης για τους (ήδη αρκετούς) ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του τουκικού συλλόγου, Άλι Κοτς, στο πλαίσιο της παρουσίας του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Habertürk κατέστησε σαφές πως ο Ούγγρος διεθνής στόπερ δεν θα πωληθεί για ποσό μικρότερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

«Είναι παράξενο που το ενδιαφέρον για τον Σάλαϊ έχει αυξηθεί. Εάν μια μεγάλη προσφορά έρχεται για παίκτες μας, τους πουλάμε. Για τον Σάλαϊ, μια πρόταση κάτω των 20 εκατομμυρίων είναι μη συζητήσιμη», ήταν η σχετική ατάκά του.

Εφ' όσον τηρήσει το λόγο του, ο Απόλλωνας που έχει εξασφαλίσει ποσοστό 15% επί πιθανής μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, θα εισπράξει σίγουρα περισσότερα από τα δύο εκατομμύρια που πήρε για την πώληση του Σάλαϊ στη Φενέρμπαχτσε.

Ακόμη π.χ. και στην κατώτατη τιμή (€20.000.000) να μεταγραφεί ο Ούγγρος, το ποσό που αντιστοιχεί στον λεμεσιανό σύλλογο (θα) είναι €3.000.000. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο