Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι για την Πόρτο, εκτός με κορωνοϊό Μπα και Σουντανί»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Πόρτο, ενώ σχολίασε και πως είναι θετικό το ότι υπάρχει κόσμος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Έχω μάθει πως έχει μεταφερθεί διαφορετικά κάτι που είπα στον Τύπο της Πορτογαλίας. Δεν είπα ποτέ πως θα προκριθούμε εμείς. Είπα ότι υπάρχουν τρεις πολύ δυνατές ομάδες στον όμιλο για μία θέση. Το παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο θα είναι δυνατό όπως και με την Μαρσέιγ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Τι περιμένει να δει από την Πόρτο: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ισορροπημένο, υπάρχουν στιγμές που η Πόρτο θα είναι ανώτερη άλλες στιγμές θα είμαστε εμείς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει εμείς να πάρουμε τις αποφάσεις για το πως θα το αντιμετωπίσουμε».

Για το ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν νιώθουμε πίεση. Είναι πολύ καλό το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την αναβολή με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ είχε την Πέμπτη και έτσι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή».

Στην τελευταία ερώτηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε πως οι Μπα και Σουντανί, δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ανέφερε:

Για την κλήρωση με την Πόρτο: «Όταν έγινε η κλήρωση με την Πόρτο ήμουν πολύ ευτυχισμένος που θα γύριζα στη χώρα μου. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ότι κάνει έως τώρα, και να παλέψει. Οι δύο ομάδες πιστεύω πως είναι στο ίδιο επίπεδο».

Για τον Μαρεγκά: «Δεν έχει σημασία ο ένας παίκτης. Πρέπει να κάνουμε συνολικά το παιχνίδι μας. Προφανώς και δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε την τακτική μας με την Πόρτο».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο