Πρώτος αγώνας με φιλάθλους στη Βραζιλία

Έξι χιλιάδες θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Μαρανάο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/5), ανάμεσα στην Σαμπάιο Κορέα και την Μότο Κλουμπ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020, που φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης έναν αγώνα στην Βραζιλία.

Οι φίλαθλοι θα καλύψουν το 15% των κερκίδων στο στάδιο «Καστελάο» του Σάο Λουίς, την πρωτεύουσα της πολιτείας, για να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης.

«Η κυβέρνηση του Μαρανάο, επιτρέπει την παρουσία των φιλάθλων με την μορφή μιας δοκιμής, υπό την προϋπόθεση ότι οι άνθρωποι θα έχουν εμβολιαστεί ή θα παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού που έγινε 48 ώρες πριν τον αγώνα» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter, ο τοπικός παράγοντας, Ροτζέριο Καφετέιρα.

Οι θεατές θα πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αποβληθούν από το γήπεδο, όπως επίσης το ίδιο θα συμβεί εάν δεν τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Οι οργανωμένοι οπαδοί δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο, ενώ όσοι αγοράσουν εισιτήριο θα ενταχθούν σε μια βάση δεδομένων, ώστε να παρακολουθούνται μετά τον αγώνα.

«Εάν όλα πάνε καλά και συνεργαστούν οι φίλαθλοι, σίγουρα θα έχουμε σταδιακή επιστροφή τους στο γήπεδο», διαβεβαίωσε ο Αντόνιο Αμέρικο Γκονσάλβες, πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο