Έτοιμος να αναλάβει πόστο στον Άγιαξ δηλώνει ο Φαν'τ Σχιπ!

Έτοιμος να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στον Άγιαξ, αν και εφόσον κληθεί, προκειμένου ο «Αίαντας» να αποκτήσει ξανά το δικό του DNA, δήλωσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Είναι δεδομένο πως ο Άγιαξ διέρχεται κρίσης. Φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα χάος τόσο αθλητικά όσο και διοικητικά στον «Αίαντα». Ο Φαν'τ Σιπ βλέπει με απογοήτευση τις αρνητικές εξελίξεις, ωστόσο δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ως «γνήσιον τέκνο».

«Είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα στον Άγιαξ δεν είναι καλά, είναι κρίμα να εξελίσσονται κατ' αυτόν τον τρόπο τα πράγματα, ελπίζω ότι σύντομα θα έρθουν θετικά μηνύματα για την ομάδα, αλλά φυσικά αυτό εξαρτάται από τα αποτελέσματα», επισήμανε.

«Είμαι ένας άνθρωπος που μεγάλωσα στον Άγιαξ, είναι το δεύτερο σπίτι μου, είναι στην καρδιά μου, είναι ο κόσμος», απάντησε ο Φαν'τ Σιπ σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει για να υπάρξει περισσότερο DNA Άγιαξ στην ομάδα δηλώνοντας σύμφωνα με τους Ολλανδούς έτοιμος να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στον σύλλογο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο