Σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση!

«Σεισμός» έχει προκληθεί στην Πορτογαλία και ειδικά στο ποδόσφαιρο των γυναικών της χώρας. Συγκεκριμένα, παίκτριες κατηγορούν τον νυν προπονητή της Φαμαλικάο, Μιγκέλ Αφόνσο, για παραβιαστικά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PUBLICO, τα γεγονότα λάμβαναν στις αρχές της σεζόν 2020/21. Τότε ο Μιγκέλ Αφόνσο, ως τεχνικός της Ριό Άβε έστελνε μηνύματα σε κορίτσια ηλικίας από 18 έως 20 ετών.

«Σου αρέσουν οι γυναίκες ή οι άντρες» φέρεται να έστειλε σε μία αθλήτρια 19 ετών, η οποία σύντομα κατάλαβε πως δεν ήταν η μόνη. Σε πολλές από αυτές ζητούσε φωτογραφίες, ενώ ρωτούσε αν υπήρχε κάτι που της προσέλκυε στη φυσική του εμφάνιση.

Το CNN Πορτογαλίας αναφέρει πως πρώην παίκτριες της Ρίο Άβε έχουν στείλει ήδη καταγγελίες στην Ομοσπονδία, ενώ μαζί υπάρχουν και τα αποδεικτικά στοιχεία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Φαμαλικάο με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θέτει τον Μιγκέλ Αφόνσο σε διαθεσιμότητα, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα: «Η Φαμαλικάο με άξονα τις αξίες της, τους ανθρώπους και το έμβλημά της ανακοινώνει την παύση του Μιγκέλ Αφόνσο, μέχρι να υπάρξει η αλήθεια».

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο