Μεγάλο το χρέος, τα βρίσκει σκούρα η Γιουνάιτεντ στα οικονομικά

Σε 445,5 εκατομμύρια λίρες ή 528 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται ο χρέος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", επικαλούμενη τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα του αγγλικού συλλόγου. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος εξακολουθεί να βρίσκεται στη μέση μιας άνευ προηγουμένου κατάστασης, αν και πιστεύει ότι υπάρχει «φως στο τέλος του τούνελ». 

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το ποδόσφαιρο και για την κοινωνία γενικότερα. Έχουν περάσει σχεδόν 12 μήνες από την έναρξη της πανδημίας και μας ζητήθηκε να κλείσουμε το Old Trafford στους φιλάθλους. Η απουσία τους τόνισε τη σημασία των οπαδών στον ιστό του ποδοσφαίρου και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε για την επιστροφή των φιλάθλων. Η ταχεία επιτυχημένη διάθεση εμβολίων και το μειωμένο ποσοστό λοιμώξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μας κάνουν αισιόδοξους για τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων για τη σταδιακή επανεμφάνιση φιλάθλων στις εξέδρες. Αρχικά αυτό θα γίνει με ποσοστό επί της χωρητικότητας, αλλά ελπίζουμε ότι μέχρι την επόμενη σεζόν θα είναι όλοι εκεί ξανά », πρόσθεσε ο Γούντγουορντ.

 

Πηγή κειμένου: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο