Βολεϊ Γυναικών: Στην α' κατηγορία ο Δικέφαλος

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι ο Δικέφαλος Γερίου από το βράδυ του Σαββάτου 24 Απριλίου 2021. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργίου ο οποίος έκανε σπουδαία δουλειά αυτά τα δυο χρόνια στον Δικέφαλο αφού πήρε μια ομάδα με ταλέντα, και δημιούργησε  ένα φοβερό σύνολο.

Οι δυο νίκες στο θεσμό των μπαράζ ήταν το επιστέγασμα της τεράστιας προσπάθειας που έγινε αφού επιτεύχθηκε επί μιας ομάδας  το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με ιστορία  στην Α Κατηγορία. Σαφώς η ομάδα του Αυγόρου είχε το πλεονέκτημα της εμπειρίας και ήταν το φαβορί.

Ο Δικέφαλος όμως έπαιξε εκπληκτικά και στους δυο αγώνες εξασφαλίζοντας πανάξια άνοδο.

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ τόνισε ότι «με την άνοδο οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείβονται. Το γεγονός ότι οι παίκτριες κλήθηκαν να αγωνιστούν 12 αγώνες τον τελευταίο μήνα και έχουν άλλους δυο  εάν προκριθούμε τη Δευτέρα μέχρι τον Τελικό Κυπέλλου λέει πολλά. Οι παίκτριες ήταν πεισμωμένες και «διψασμένες» για την άνοδο»

Ο κόουτς όμως έστειλε μήνυμα ενόψει Κυπέλλου λέγοντας ότι «τα πανηγύρια τελειώνουν εδώ. Την Κυριακή έχουμε προπόνηση ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου».

«Δεν θέλουμε να είμαστε ασανσέρ»

Ενόψει της νέας σεζόν ο κόουτς ανέφερε: «Είμαστε σε συζητήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο όμως ακόμα δεν καταλήξαμε. Στόχος του Δικέφαλου δεν είναι να καταστεί ομάδα ασανσέρ αλλά να καθιερωθεί στην Α Κατηγορία». Ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι «θα γίνει ό,τι πρέπει και οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να διεκδικήσει με αξιώσεις την  παραμονή».

Ο επιτυχημένος κόουτς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του τον γυμναστή Κύπρο Μιχαήλ και τον βοηθό του Άγγελο Γεωργίου. Παράλληλα, δεν ξέχασε ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος ήταν πάντοτε δίπλα στην ομάδα και μας βοήθησαν αφάνταστα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο