Σημαντική εξέλιξη στον πετοσφαιρικό Απόλλωνα!

Οι πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις στο σωματείο του Απόλλωνα δεν άφησαν ανεπηρέαστο το τμήμα πετόσφαιρας του συλλόγου.

Η σχετική ενημέρωση:

Νέα εποχή ξεκινά και στο τμήμα πετόσφαιρας του Απόλλωνα, μετά και τις διοικητικές εξελίξεις που είχαμε στο σωματείο μας. 

Ως γνωστό, η εταιρεία Property Gallery, που είχε με επιτυχία την διαχείριση το τμήμα πετόσφαιρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, γνωστοποίησε την αποχώρηση της από τα τέλη Απριλίου. 

Παρόλα αυτά, το τμήμα λειτουργούσε κανονικά και κυρίως οι Ακαδημίες, όπου έχουν γίνει κάποιες σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Ταυτόχρονα, έγιναν αρκετές διεργασίες όλο αυτό το διάστημα, με απώτερο σκοπό, να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επόμενη μέρα. 

Έχοντας την απόλυτη στήριξη του πρώην προέδρου, κ. Πάνου Γεωργάκη και ιδιοκτήτη της εταιρείας Property Gallery, που θα εξακολουθεί να στηρίζει το τμήμα, παρά την αποχώρηση του, βρέθηκε η καλύτερη δυνατή λύση για να διατηρηθεί η ομάδα σε ψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. 

Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το τμήμα πετόσφαιρας επιστρέφει στο σωματείο, όπου μαζί με σγκεκριμένα άτομα, που βρίσκονταν διαχρονικά κοντά στην ομάδα, θα έχουν την διαχείριση του τμήματος, με απώτερο σκοπό να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό και διεκδικητικό επίπεδο, όπως αρμόζει στο μέγεθος του Απόλλωνα. 

Την περασμένη Παρασκευή, έγινε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στο νέο πρόεδρο του σωματείου, κ. Γιώργο Αθηνή και της επιτροπής όπου θα αναλάβει να διαχειρίζεται το τμήμα. 

Στην συνάντηση, τέθηκαν όλα τα ζητήματα επί τάπητος, οριοθετήθηκαν οι πρωταγωνιστικοί στόχοι και ξεκίνησε πλέον επίσημα ο προγραμματισμός για την στελέχωση της ομάδας. 

Όλοι μαζί, σαν μία γροθιά, για ακόμα καλύτερες μέρες στο τμήμα της πετόσφαιρας.

#apollon #apollonvolleyball #lemesos #limassol

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο