Το νέο Συμβούλιο Συνδέσμου Διαιτητών Πετόσφαιρας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο 12 Σεπτεμβριου 2021 η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας στο χώρο του Ολυμπιακού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Συμμετείχε το σύνολο των διαιτητών πετοσφαίρισης από όλες τις επαρχίες Κύπρου. Tις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν εκ μέρους της ΚΟΠΕ ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου Α Αντιπρόεδρος της ΚΟΠΕ και εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας ο κ. Παντελής Τοφής ,πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας. Τη Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του και ο Διευθυντής Διαιτησίας κ. Γεώργιος Δωρίτης.

Στο πλαίσιο της Γεν.Συνέλευσης παρουσιάστηκαν  από τον Α Αντιπρόεδρο της ΚΟΠΕ οι σημαντικότερες αλλαγές στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών Α και Β Κατηγορίας και οι βασικές παράμετροι του αναθεωρημένου υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα ισχύσει την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022. Επεξηγήθηκαν επίσης από τον πρόεδρο του ΣΔΠΣΠΚ και διεθνή διαιτητή κ. Χρίστο Μαϊφοόσιη οι αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας που θα ισχύσουν από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τροποποιητικές παρατηρήσεις στο ήδη υποβληθέν καταστατικό του Συνδέσμου στο Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και την ταμειακή έκθεση περιόδου 20 Σεπτεμβρίου 2020  - 12 Σεπτεμβρίου 2021 που ανέλυσε στα μέλη ο ταμία του Συνδέσμου κ. Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Το νέο Δ.Σ.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες αποτελείται από τους:

Πρόεδρος:Χρίστος Μαϊφόσιης –Λευκωσία

Αντιπρόεδρος: Μαρία Κοκκώνη – Λάρνακα

Γραμματέας: Κωνσταντίνος Στεφανή –Λευκωσία

Βοηθός Γραμματέας: Iσαάκ Φλουρής – Αμμόχωστος

Ταμίας: Ανδρέας Κωνσταντινίδης –Λεμεσός

Μέλος:Μέμνων Αντώρκας –Λεμεσός

Μέλος: Άντρη Πηλέα - Πάφος

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο