«Έχασε» τον Σωτήρη της η Ανόρθωση

Φτωχότερη είναι από χθες η οικογένεια της Ανόρθωσης και γενικότερα το κυπριακό βόλεϊ. Ο θάνατος του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή, του ανθρώπου που αφιέρωσε πολλά χρόνια στο γυναικείο τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης, προκάλεσε βαθύτατη θλίψη και άφησε ένα τεράστιο κενό.

Ο κ. Σωτήρης ήταν προσωποποίηση της αφοσίωσης και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο χώρο του βόλεϊ. Άφησε «ορφανές» εκατοντάδες παίκτριες του βόλεϊ. Ήταν εκεί, κάθε μέρα, σαν δεύτερος πατέρας τους. Κάθε μέρα, από το 1987 μέχρι πρόσφατα. Κάθε μέρα για 34 τόσα χρόνια!

Κάθε μέρα για το τμήμα βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Κάθε μέρα για το άθλημα που υπεραγάπησε.

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή ο οποίος έφυγε το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστους εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Σωτήρη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντή, που έφυγε το βράδυ της Δευτέρας(13/4) από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Μιλώντας για τον Κύριο Σωτήρη όμως, οικογένειά του είναι ολόκληρη η Ανόρθωση γιατί στο σωματείο μας αφιέρωσε τη ζωή του. Μέσα στην ομάδα των ατόμων που το 1987 αποφάσισε τη επαναδραστηριοποίηση του γυναικείου βόλει στη Λευκωσία και το υπηρέτησε για 34 συναπτά έτη ανιδιοτελώς. Άνθρωπος-εικόνα του τμήματος, αγαπητός σε φίλους και αντιπάλους που φρόντιζε για όλα ώστε να είναι στις θέσεις τους. Ο άνθρωπος που είχε την καθημερινή επαφή με τις παίκτριες και ήταν δίπλα τους σε ότι και αν χρειάζονταν. Ακόμα και στην πολύ δύσκολη ώρα, που έκανε επέμβαση και μόλις είχε εξέλθει του νοσοκομείου, πρώτη έγνοια του ήταν να περάσει από το δεύτερο σπίτι του, το γήπεδό μας, για να δει αν στο διάστημα που έλειψε όλα λειτουργούσαν ομαλά.

Κύριε Σωτήρη, άνθρωποι σαν εσένα βοήθησαν το σωματείο μας να μεγαλουργήσει. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς, ο Σωτήρης της Ανόρθωσης.

Αιώνια ας είναι η μνήμη σου!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο