Πρώτη εμφάνιση Λέοντα – Δυο αγώνες στην πρεμιέρα

Mε την πρώτη εμφάνιση του Λέοντα Λειβαδιών να ξεχωρίζει αρχίζει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 με τη συμμετοχή μόνο πέντε ομάδων το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας πετόσφαιρας που κάθε χρόνο προκαλεί ενδιαφέρον.

Στο φετινό πρωτάθλημα πλην του Λέοντα συμμετέχουν ο δυνατός στην κατηγορία Φοίνικας Πύλας,  η παραδοσιακή ομάδα του Α.Ο. Διόνυσου Έμπας, η ιστορική Ολυμπιάδα και ο Αθλητικός Πανεπιστημιακός Όμιλος Κύπρου.

Στην 1η αγωνιστική θα γίνουν δυο αγώνες όπου στην Κλειστή Αίθουσα Πύλας ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον Λέοντα και στην Κλειστή Αίθουσα του Γυμνασίου Έμπας ο Α.Ο. Διόνυσος φιλοξενεί την Ολυμπιάδα Ν. Στην πρεμιέρα έχει ρεπό ο Αθλητικός Πανεπιστημιακός Όμιλος Κύπρου.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΥΛΑΣ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΥΛΑΣ – ΛΕΟΝΤΑΣ Λ.

Mια πρεμιέρα κρίνει παγίδες. Στην Κλειστή Αίθουσα Πύλας θα γίνει το ντέρμπι της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ του Φοίνικα Π. – Λέοντα Λειβαδιών. Ο Φοίνικας που «έχασε» κάποιους παίκτες τη μεταγραφική περίοδο αφού οι Κανάρης Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ), Κανάρης Πάπας (Ε.Ν.Π.) και Λούκα Λούκοβιτς (N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα) πήραν μεταγραφή είναι αλλαγμένος,  όμως θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα. Ο Λέοντας στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Ανδρών θέλει μια καλή παρουσία. Με όπλο το ταλέντο οι «Λέοντες» θα επιδιώξουν την έκπληξη από την πρεμιέρα.

Ο αγώνας στην Πύλα θα αρχίσει στις 19:30

KΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΜΠΑΣ: Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Δυο ιστορικές, παραδοσιακές ομάδες του βόλεϊ θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους με στόχο να πρωταγωνιστήσουν. Οι δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε πτώση και ψάχνουν τη διάκριση.

Ο Α.Ο. Διόνυσος θέλει να κερδίζει στην έδρα της κάτι που θα επιδιώξει την Τετάρτη. Η Ολυμπιάδα πάει στην Πάφο για να επικρατήσει εξασφαλίζοντας μια σημαντική νίκη.

Το παιχνίδι στην Έμπα ορίστηκε για τις 19:30.

Λεζ. Φωτογραφία από την περσινή ομάδα του Φοίνικα Πύλας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο