Τίμησε Παναθηναϊκό ο ΑΠΟΕΛ

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ με δελτίο Τύπου ενημερώνει για την τιμητική πλακέτα που παρέδωσε στον Παναθηναϊκό και για το αποτέλεσμα του στο σημερινό παιχνίδι της πετοσφαιρικής ομάδας κόντρα στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά

Ο ΑΠΟΕΛ, διά του επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος του Σωματείου κ. Ζήνωνα Σεβέρη, τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού για την άξια επιστροφή της στην κορυφή της ελληνικής πετόσφαιρας.

Η τιμητική πλακέτα επιδόθηκε στο πλαίσιο του τουρνουά προετοιμασίας που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου(ΕΝΠ) στο Παραλίμνι, όπου πέραν του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, συμμετείχαν οι ομάδες της διοργανώτριας ΕΝΠ, της Νέας Σαλαμίνας και ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας αντιμετώπισε το Σάββατο τη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κατά το οποίο, χάνοντας τα σετ της στα σημεία, ηττήθηκε με 3-1.

Στον μικρό τελικό που έγινε την Κυριακή, η ομάδα μας χρησιμοποίησε πετοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, χάνοντας 3-1 από την ΕΝΠ, η οποία αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο