Απο την εθνική Λετωνίας στον ΑΠΟΕΛ!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου διεθνή Λετωνού πασαδόρου Γιάνις Γιάνσονς.

Ο ύψους 1.95μ πασαδόρος αποτελεί απο τα ανερχόμενα ονόματα του Λετωνικού βόλει (ανακυρήχθηκε και νεαρός αθλητής της χρονιάς στη χώρα του) και είναι ένας πολυσύνθετος πασαδόρος αφού πέραν της ποιότητησας πάσας, διαθέτει καλό σέρβις, μπλόκ, άμυνα, ταχύτητα και αριστεροχέρας. 

Ητάν αρχηγός της ομάδας του Λιμπάζι και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο πρώτος σταθμός του εκτός Λετωνίας.

Καλωσορίζουμε τον Γιάνις στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης ανέφερε: « Φέτος ψάχναμε ένα αθλητικό πασαδόρο που να μπορεί πέραν της θέσης του να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πόντους και με άλλα στοιχεία όπως το σέρβις, το μπλόκ κτλ. Ο Γιάνις για την ηλικία του μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι μέλος της εθνικής του ομάδας κα ανακυρήχτηκε νεαρός αθλητής της χρονίας. Επιπρόσθετα το νεαρό της ηλικίας του ταιριάζει με τη φετινή φιλοσοφία ανανεώσης της ομάδας»

Απο τη πλευρά του ο Γιάνις Γιάνσονς δήλωσε: «Έχω βρεί εδώ στη Κύπρο πραγματικά πολύ καλές συνθήκες. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με πολύ θερμό τρόπο, ο προπονητής είναι πολύ καλός γνώστης του αντικείμενου και πολύ καλός. Είναι κάτι καινούριο για μένα αλλα εκ πρώτης νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή. Νίωθω πολύ καλά εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα να υλοποίησει τους στόχους της».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο