Πετόσφαιρα: Στις 13:00 οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων 2022-23 ανδρών και γυναικών (CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup) θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο. Στις 13:00 ώρα Κύπρου θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της CEV.

37 Ομοσπονδίες ανάμεσά τους και η Κύπρος (δήλωσαν συμμετοχή 2 ομάδες), δήλωσαν συμμετοχή στις Ευρωπαίκές διοργανώσεις. Η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος για το 2022 ομάδα της Ομόνοιας θα αγωνιστεί στο CEV Challenge Cup ανδρών,, ομοίως και ο πρωταθλητής και κυπελλούχος γυναικών Απόλλων θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο γυναικών.

216 ομάδες ανδρών και γυναικών από 37 Ομοσπονδίες δήλωσαν συμμετοχή και που αποτελεί αριθμός ρεκόρ συμμετοχών όλων των εποχών στις Ευρωπαικές διοργανώσεις συλλόγων. 108 ομάδες ανδρών θα συμμετάσχουν συνολικά στις τρείς διοργανώσεις CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup και 129 ομάδες γυναικών στις αντίστοιχες διοργανώσεις γυναικών.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της φάσης των ομίλων ανδρών και γυναικών του CEV Champions League που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του European Volleyball Gala 2022 και ο τόπος διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο