Για το καλύτερο, η εθνική γυναικών μπιτς βόλεϊ

Για τη μεγάλη πρόκληση της τελικής φάσης του Continental Cup στη Χάγη της Ολλανδίας αναχωρεί σήμερα η εθνική ομάδα Beach Volley γυναικών. Η ομάδα μας αποτελείται από τις Μαριώτα Αγγελοπούλου / Ζώγια Κωνσταντοπούλου και Erica Nystrom / Daria Gusarova.

Oι αθλήτριές μας υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Ανδρέα Σαββίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία στις μμοσπονδιακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό και αναχωρεί για την Ολλανδία με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση.

Την Τετάρτη η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ρωσία σε νοκ άουτ αγώνες. Μια κλήρωση που δεν μας έκανε το χατίρι αφού η Ρωσία είναι φαβορί για την πρωτιά και ίσως το Ολυμπιακό μετάλλιο.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις που θα γίνουν οι αγώνες Δευτέρα και Τρίτη με στόχο να συνηθίσει τις κλιματολογικές συνθήκες στη Χάγη.

Το Σάββατο στην προπόνηση βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης που παρακολούθησε την προπόνηση και συνομίλησε με τον προπονητή Ανδρέα Σαββίδη και τις αθλήτριες ευχόμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Πηγή: Volleyball.org.cy

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο